Četvrtak, 20 Februar 2020

Pratite nas na Facebook Twitter Google+ Youtube

Pravila i uslovi korišćenja

Sajt www.turizamlajkovac.org (u daljem tekstu: sajt Turizam Lajkovac) je vlasništvo Agencije ROOM25 web solutions i Milutina Rankovića. Sajt Turizam Lajkovac zvanično prezentuje rad Turističke organizacije opštine Lajkovac. Za vreme korišćenja sajta Turizam Lajkovac, primenjuju se ovde navedena pravila i uslovi korišćenja, kao i svi važeći i primenjivi zakoni. Agencija ROOM25 web solutions i Milutin Ranković, zadržavaju pravo izmene i ažuriranja ovih pravila i uslova u svakom trenutku i bez najave.

Upotreba podataka

Agencija ROOM25 web solutions i Milutin Ranković, nude sadržaj i informacije na sajtu Turizam Lajkovac u nekomercijalne svrhe. Sadržaji i informacije su za korisnikovu ličnu, nekomercijalnu upotrebu i ne mogu biti preuzimani, kopirani, obrađivani ili distribuirani u komercijalne svrhe. Korisnik može štampati delove ove Internet-prezentacije za ličnu nekomercijalnu upotrebu, ili u komercijalnu upotrebu onih sadržaja za koje se dobije pismena saglasnost. Ukoliko korisnik neovlašćeno bude koristio sajt i njegovu sadržinu, protivno ovom Pravilniku korišćenja, nadoknadiće materijalnu štetu i to u postupku pred nadležnim sudom u Valjevu.

Sajt Turizam Lajkovac je nastao volonterski sa potpunom slobodom kreacije na inicijativu Milutina Rankovića i Agencije ROOM25 web solutions, bez podrške trećih lica, organizacija ili državnih institucija, a sa ciljem da varoš Lajkovac dobije zasluženo mesto na digitalnoj mapi Evrope i Balkana, da promoviše kulturne i umetničke vrednosti ovog kraja. Sajt Turizam Lajkovac neće podržavati govor mržnje uperen protiv pojedinca ili grupe lica, pokreta, bilo koje institucije ili organizacije. Sajt Turizam Lajkovac će podržati ljubav prema čoveku i njegovom umetničkom i istorijskom tragu, kroz istoriju ovog kraja sve do danas.

Nad sadržajima sajta Turizam Lajkovac, odnosno nad tekstom, grafičkim, audio i video materijalom, Milutin Ranković ima autorsko pravo ili pravo svojine.

Domen, hosting za sajt Turizam Lajkovac, CMS sistem, dizajn, vizuelni identitet, pojedini grafički, audio i video materijali su autorsko pravo ili pravo svojine Agencije ROOM25 web solutions.

Sajt Turizam Lajkovac koristi naziv organizacije “Turistička organizacija opštine Lajkovac”. Pisani, grafički, audio i video materijal u određenim delovima sadržaja predstavlja rad gore navedene organizacije, za šta Agencija ROOM25 web solutions i Milutin Ranković imaju pismenu saglasnost iste.

Upotreba ovih sadržaja u bilo koju drugu svrhu izvan okvira namera Agencije ROOM25 web solutions i Milutina Rankovića je protivno Zakonu o autorskim i srodnim pravima i podleže sankcijama, osim u slučaju pisane saglasnosti.

Linkovi do drugih sajtova

U pojedinim delovima sajta Turizam Lajkovac nalaze se linkovi ka drugim sajtovima ili informacije sa drugih sajtova sa dodatnim informacijama koje mogu biti od interesa korisniku. Klikom na link ka tim sajtovima, korisnik napušta sajt Turizam Lajkovac. Agencija ROOM25 web solutions i Milutin Ranković, nemaju nikakvog uticaja na sadašnje ili buduće sadržaje sajtova koji su pod kontrolom trećih lica. Agencija ROOM25 web solutions i Milutin Ranković, stoga ne mogu snositi odgovornost za sadržaje sajtova trećih lica i nije odgovoran osim u slučaju da je Agencija ROOM25 web solutions i Milutin Ranković, bili svesni ilegalnih sadržaja pre postavljanja tih linkova.

Uslovi oglašavanja

Iskoristite jedinstvenu priliku i podržite rad Turističke organizacije opštine Lajkovac, a za uzvrat vas nagrađujemo besplatnim postavljanjem banera na našem sajtu.

 

TO Lajkovac oglasavanje

Baner TIP B (250x250 px) Pozicija: desno ispod sadržaja

Baner TIP A (468x60 px) Pozicija: na dnu ispod sadržaja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko ste zainteresovani da sponzorišete projekte TO Lajkovac, možete nas kontaktirati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

 

Korišćenjem sajta Turizam Lajkovac, korisnik potvrđuje da je upoznat s Pravilima i uslovima korišćenja i da ih u celosti prihvata.

 

Kontakt informacije

Adresa: Omladinski trg 1

14224 Lajkovac

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mobilni: +381 (63) 106-2717

Pišite