Nedelja, 29 Novembar 2020

Pratite nas na Facebook Twitter Google+ Youtube

Формиран Организациони одбор „Дана Лајковца“
На последњој седници Општинског већа Формиран је Организациони одбор за манифестацију “Дани Лајковца 2019” и обележавање градске славе Огњене Марије. Председник Организационог одбора је Мила Лончар Митровић, директорка ПУ “Лептирић”, а чланови су: Милутин Ранковић – директор ТО Лајковац, Томислав Матић – свештеник, Бојан Богдановић – председник Спортског савеза општине Лајковац, Дарен Миливојевић – представник Градске библиотеке и Снежана Шкорић – директор КЦ “Хаџи Рувим”.
 
 
“Организациони одбор је остао у истом саставу као и прошле године и састављен је од представника установа које се баве промоцијом Лајковца и туризмом. На њима је да све неопходно припреме и ја не сумњам да ће и ове, као и претходних година, све протећи у најбољем реду”, рекао је председник општине Андрија Живковић, непосредно након што је Општинско веће једногласно усвојило предложено Решење о именовању Организационог одбора.
 
Задатак Организационог одбора је је да припреми, организује и реализује Програм прославе “Дани Лајковца 2019” и градске славе Огњене Марије, као и да припреми трошковник прославе.
Share on Facebook
 

Kontakt informacije

Adresa: Omladinski trg 1

14224 Lajkovac

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mobilni: +381 (63) 106-2717

Pišite