Četvrtak, 4 Mart 2021

Pratite nas na Facebook Twitter Google+ Youtube

Најава догађаја током јула
Туристичка организација општине Лајковац у јулу ће имати појачане програмске активности, којима ће уједно дати допринос и "Данима Лајковца" који су посвећени Градској слави Огњеној Марији.
 
Већ на Ивањдан 7.ог јула Туристичка организација биће подршка риболовачком друштву "Шаран" који на Колубари, у просторијама риболовачког друштва организује традиционални "Риболовачки котлић" и такмичење у пецању. У уметничком програму учествује глумац Александар Дунић-Ћирко који ће говорити анегдоте о глумачком животу.
 
У недељу 15. јула са почетком у 19 часова код Јолића воденице биће отворена традиционална манифестација "Дани воденица". Уметничко вече и мултимедијални програм, у коме учествују Бора Бојић - певач народне музике, Весна Каракаш - академска сликарка и други... У оквиру тога биће и одржана промоција књиге "Црква и парохијски живот у селу Вреоци" аутора Небојше Ђокића, Ане Костић- Ђокић и Зорана Антонијевића.
 
У недељу 22. јула код Ловачке брвнаре на Колубари биће одржане следеће манифестације: Колубарски котлић и Исток-запад Лаковачком пругом. У уметничком програму који  почиње у 12 часова учествују вокална група Шапчанке, кларинетиста проф Петар Гојковић, хармоникаш оснивач групе Свилен конац - Благоје Пекмезовић и песници Радован Калабић и Смиљка Драгојевић Јовановић.
 
Пријављивање за кулинарско такмичење код Милана Радовића-Малајца на број телефона 063/87-62-651.
Share on Facebook
 

Kontakt informacije

Adresa: Omladinski trg 1

14224 Lajkovac

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mobilni: +381 (63) 106-2717

Pišite